2021. június – Olajfüst szűrő telepítése a ZF Magyarország Kft.-nél

Munka leírása

A Pure Air Kft.-vel együttműködve sikeresen telepítettünk egy Absolent Asmoke40Tf típúsú olajfüst szűrőt a ZF Magyarország Kft.-nél Egerben. A projekt során két megmunkáló központot láttunk el egy központi szűrővel. A szűrő elszívó ventilátora frekvencia szabályozott és az egyes ágakban elzáró zsaluk találhatók. Így amennyieben csak az egyik vagy egyik gép sem üzemel, a szűrőnk a paramétereinek megfelelően fél üzemben vagy egyáltalán nem működik. A telepítés előtt az eredeti szűrő szűrt oldalán, méréseink során olyan értékeket mértünk amely azt mutatta, hogy több mint 200 liter olaj kerül a levegőbe. Ez volt a szűrő „tiszta oldala”. Az Absolent 99.97%-os garantált leválasztása miatt 6 kiskanálra csökken éves szinten.   

Eredményeink számokban

0
Év szakmai tapasztalat
0
Tonna brikettált forgács
0
Liter levegőből kiszűrt olaj
0
Millió Ft. értékben koordinált projekt

Cégünkről

Cégünk épületautomatizálási és épületvillamossági projektek koordinációjával, illetve ipari levegőszűrési, forgácskezelési és automatizálási projektek kivitelezésével foglalkozik 15 éves szakmai tapasztalattal.
© Copyright 2021 – Godspeed Project weboldal – Az oldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.
Az oldalt készítette: e-Creations web design – https://ecreations.hu/